Medence fóliázás  +36 30 4072929

  Professzionális medence fóliák szakszerű kivitelezéssel, tanácsadással.                              10 év garanciával.        Egész Magyarország területén.

 

 

      

Csodálatos színű és kellemes tapintású medence fóliák

 Te általad kiválasztott, stílushoz és a kert színeihez leginkább illő medence fólia segítségével, pár nap alatt megújítjuk, mindezt kellemetlenségek nélkül. Mert a medence fólia rögzítése nem jár betonozással, porral vagy zajjal. Gyorsan, egyszerűen, hatékonyan dolgozunk. Az eredmény pedig magáért beszél. Nézzük meg, mire számíthatsz, ha gyönyörű fólia burkolatú medencét szeretnél.

Csempe helyett medence fólia! Nézzük csak, miért is jobb:

 • A medence fólia komfortosabb érzést biztosít, mint a csempeburkolat. Sima, egységes felülete kellemes, és a napfény sem fakítja ki.
 • A tisztítása jóval egyszerűbb, javítás sokkal gyorsabb.
 • Költséghatékony, ára jóval kedvezőbb, mint a csempe burkolat. Felújítása is egyszerűbb, és olcsóbb.
 • Egyszerűen rögzíthető és cserélhető. A medence fóliát a víz nyomása tartja a helyén. A felhelyezés nem jár semmiféle kellemetlenséggel. Nem kell a koszt, a port takarítania, és bontási munkálatokat sem kell végig asszisztálnia.
 • A fóliabevonaton nincsenek fugák, ezért nem lesz piszkos és nem is színeződik el. A medence fólia könnyen tisztítható és vegyszerálló.
 • Nem telepszik meg rajta az alga, a gomba és a penész sem.
 • Rengeteg szín és minta közül választhatsz. Több szempontot is figyelembe vehet. Mi, mennyire illeszkedik a kerti bútorokhoz, a növényekhez, a házhoz. Természetesen gyermekeknek kedvező mintákat is talál széles skálánkon.    ​

Csak minőségi anyagot adunk medencédhez!

  Cégünk a világszínvonalú Alkorplan cég által gyártott medence fóliákkal dolgozik. A minden EU szabványnak megfelelő, több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező PVC lemezgyárból kifogástalan és felsőkategóriás fóliákhoz jutunk. Így biztosítjuk Neked a megfelelő minőségű medence fóliát.Az Alkorplan fólia különböző vastagságban és színárnyalatokban igyekszik eleget tenni igényeinek. A gyár 10 év garanciát ad, a medence fólia vízmegtartó képességére. 

 

Medence fólia - cseréld le egyszerűen !

  A fóliás medence a legköltséghatékonyabb és leggyorsabban megépíthető medence típus, mindemellett kerted is egyedi hangulatot biztosít. Az egész világon elterjedt és preferált ez a burkolási forma, nem véletlen, hogy már Magyarországon is egyre többen választják.

Ha már rendelkezel úszómedencével, akkor is fontos, hogy időnként azt felújítsd. A nap kiszívja, töredezetté teheti a csempét, amely nemcsak érzésre durva, de esztétikailag sem nyújtja a legszebb látványt. Előfordul, hogy egy régi beton medence eleresztheti a vizet.  Erre az eggyetlen jó megoldás, a medence kifóliázása.

Válassz stílusodhoz, kertedhez illő medence fóliát!

   Kerti medence építésén gondolkodsz? Vagy csak elégedetlen vagy a már meglévő medencéd külsejével, burkolatával? Szívesen felújíttatnád? A különböző színű és mintájú medence fólia költséghatékony és stílusos megoldás lehet számodra is.

Medence építés során számos tényezőt figyelembe kell venni, anyagi és technikai oldalról egyaránt. Hiszen mindannyian biztonságos, kulturált és szemet gyönyörködtető, felfrissítő, felpezsdítő medencére vágyunk.

A medence fóliázás egy modern megoldás a biztonságos és szép kivitelezés érdekében. Sokkal olcsóbb és szebb látványt is nyújt, mint a hagyományos rideg beton, vagy csempe burkolat. Gyorsabban kivitelezhető és kevesebb építéssel, bontással jár. A fóliázás során kizárólag az Alcorplan PVC alapú medence fóliát használunk, ami az UV sugárzással szemben ellenálló burkolatot biztosít. Választhatsz egyszínűt vagy mintásat, vagy mozaikossat,  elegánst, vagy játékosat, garantált, hogy medencéd szinte életre fog kelni!

A medence fólia felhelyezésének menete

 1. Először a vízszintes és függőleges felületekre rothadásmentes geotextiliát helyezünk.
 2. Majd a medence peremére fóliabádog kerül.
 3. Helyben kiszabjuk és meghegesztjük a geotextiliát és a medence fóliát.
 4. Ezt követően, a balesetek elkerülése érdekében, csúszásmentes fólia kerül a veszélyesebb felületekre (pl. a lépcső).
 5. A medence fóliázás folyamatát a faláttörések tömítésével, kivágásával, felszerelésével fejezzük be.

Fólia választék egyedi stílusra hangolva

  Szeretnél római fürdőkhöz hasonló mozaikcsempe mintájú borítást? Vagy Neked ikább a hullámzás illúziója nyugtatna meg? Maradnál inkább a klasszikus világoskék vagy fehér színnél? A medence színe illeszkedhet a kerti bútoraidhoz, a növényekhez, a ház színéhez, saját ízlésedhez.

Nálunk rengeteg szín és minta közül választhatsz. Akár váltogathatod pár évente is, ahogyan kedved tartja, hiszen a medence fólia cseréje nem igényel nagy felfordulást, kíméljük a környező burkolatot, a gépészetet és a kertet is.

Medence fólia típusok:

  Ha egyszínű vagy mitás medence fóliát szeretnél, akkor 1,5 mm vastag szöveterősített, vagy csúszásmentes, illetve 0,75 mm vastagságú fóliát tudunk ajánlani. Mi általában a 1,5 mm vastagsagú fóliával doldozunk. Ennek a medence fóliának az  élettartama min 10 - 15 év!

Biztonságos és higiénikus medenceburkolat

   A medence fólia egyik legnagyobb előnye, hogy bevonatának köszönhetően mefelelő vizkezelés mellett nem telepednek meg rajta a baktériumok, algák és a penész se. Felsőkategóriás minősége abban is megmutatkozik, hogy a napfény évek alatt sem fakítja ki, a medencék nem veszítenek színükből.

Szép és divatos medence fóliák szakszerű kivitelezéssel és tanácsadással. Engedd meg, hogy segítsünk a kiválasztásában, hívd a medencés szakembereket most!

Telefon: Ács László   +36 20 4657291   + 36 30 407 2929

Jelen weboldal üzemeletője a Coolpool Kft 6320 Solt Móricz Zs u 37.