Polikarbonát medencefedés.

Egyenesen Magyarország professzionális gyártójától, garantált minőségben, kedvező árak mellett. A lehető legrövidebb szállítással. Magyarország területén ingyenes szállítás és telepítés ! Kérjen ajánlatot.

 

A medence fedéssel kihasználhatja.

Gondolkodott már azon, milyen jó lenne egész évben használnia medencéjét? Ott áll a kertben télen, üres, kies látványt nyújtva, ahelyett, hogy megfelelő hőmérsékletű vízével, ilyenkor is lehetőséget biztosítana a felfrissülésre? Itt az ideje, hogy megteremtse ehhez a megfelelő feltételeket!

A medencefedés megoldást nyújt Önnek arra, hogy ne kelljen számolnia a napokat, várnia a jó időt egy pezsdítő csobbanáshoz. Használja ki medencéjét akár az év minden napján! Amellett, hogy komfortos használatot biztosít, védelmet és biztonságot is nyújt, s nem utolsó sorban esztétikus megjelenésével elegánssá tesz kertjét is.

5 érv a medencefedés mellett

 1. ​Medencéjét egész évben használhatja, fedett és tiszta helyen úszhat. Ezt az év nagy részében fűtés nélkül is megteheti. Ha fűtést is beszereltet, még komfortosabbá teheti a fürdés élményét.​
 2. Segítségével a víz tiszta marad, nem hullik bele falevél, a szél sem hordja bele a szennyeződéseket. A meleget benntartja.
 3. A medencefedés biztonságos, megakadályozza azt, hogy a kisgyerek, vagy a kisállat beleessen a vízbe és megfulladjon.
 4. Kulccsal zárható a felület, így ha esetleg elutazik, akkor sem tudják a szomszédok, vagy illetéktelen személyek használni medencéjét.
 5. A medence fedése megoldható úgy is, hogy olyan legyen, mint egy üvegház. Színében és formájában több lehetőség közül választhat. Kialakíthat egy hangulatos helyet, akár növényeit is elhelyezheti alatta.

Medencefedés: takaró fóliák télen-nyáron

Amennyiben a fürdés időszakát meg kívánja hagyni a melegebb évszakokra, a használaton kívül eső időszakban medencetakaró fóliával védheti meg annak épségét. Ilyen típusú fólia segítségével megvédheti medencéje szépségét és állapotát a téli fagyokkal szemben.

A téli medencetakaró előnyei

A gondosan letakart felület sokkal szebb látványt nyújt, mint egy üres, piszkos medence, amiben csak az avar és a por gyűlik. A téli medencetakaró költséghatékony eszköz, a tiszta vizet akár a következő szezonig meg tudjuk őrizni. Ha medencéje folyamatosan fel van töltve, épségét jobban megőrzi. Így a karbantartási illetve javítási munkálatokra is kevesebbet kell költeni.

Nyári medencetakarás, a víz védelme

Az medencetakaró nyáron is megőrzi a víz tisztaságát, megóvja vizét a levelektől, bogaraktól, nem kívánt szennyeződésektől. Korszerű takarással több időt spórolhat meg magának, hisz nem kell azzal töltenie az időt fürdés előtt, hogy a benne összegyűlt szemetet szedegeti.

Szolár fólia medencére

A medencetakaró fólia biztonságos és költséghatékony, jobban megtartja a hőt, az éjszaka folyamán a víz lassabban hűl ki. Létezik szolár fólia is, amely még inkább azt szolgálja, hogy a víz könnyebben melegedjen fel és nehezebben hűljön le. A napsugarakat magába szippantja, így mire fürdésre kerül a sor, már kellemes hőmérsékletben élvezhetjük a vizet. Használata környezetbarát.

A medencetakaró fóliák segítségével megakadályozható az is, hogy a gyerekek vagy kisállatok beleessenek a medencébe. Figyeljünk oda a balesetek megelőzésére.

Medencetakaró redőny

A medence takarás egy másik megoldása szilárd felületet biztosít. Ha nem kíván azzal időzni, hogy fóliával ki- betakarja nap, mint nap a medencéjét, akkor a takaró redőny ideális megoldást nyújt Önnek, hiszen csak egy gombnyomás és máris megmártózhat a vízben.

A medencetakaró redőny kültéri és beltéri medencékhez egyaránt ajánlott, igényes és elegáns fedést biztosít. Nincs szüksége helyre, mint a takaró fóliának. A víz alatt és felett egyaránt alkalmazható a redőny, mely kivitelezésétől függően akár járófelület is lehet, így teret nyerhet akkor, ha éppen nem használja a medencéjét.

Miért jó a medencetakaró redőny?

 • Használata biztosítja a tisztaságot; nincsenek belehulló levelek, rovarok, fadarabok.
 • Elegáns külsejével kertje szépségét nem rontja.
 • Különböző színben, méretre szabva kínáljuk Önnek.
 • Segítségével elkerülheti a baleseteket; gyerekek, kisállatok nem eshetnek bele.
 • Hozzájárul a víz hőmérsékletének megőrzéséhez.
 • Hely és időtakarékos megoldást nyújt Önnek.

Bízza tapasztalt szakemberekre magát. Fedesse le velünk medencéjét. Keressen minket bizalommal!

Információ: Ács László      +36 30 407 2929

Jelen weboldal üzemeletője a Coolpool Kft 6320 Solt Móricz Zs u 37.